Dora Gräff

magyar | english

Beraki-Gräff Dóra

sminkmester és hair stylist
kozmetikus

A sminkelés alapjait itthoni mesterektől sajátítottam el, megtanultam használni a színeket, a textúrákat, bepillantást nyertem a sminkelés kulisszatitkaiba. A hazai szemléletmód elsajátítása után New Yorkba utaztam, hogy felfedezzem a tengeren túli világot és az ottani szakemberek "arc poeticáját". Sminkesként jártam Münchenben, Monacóban, Londonban, itthon korábban pedig az Art Deco, majd az Yves Saint Laurent csapatát erősítettem.

A Dora Graff Makeup & Beauty Salon létrejöttével egy olyan álom teljesült, ahol mind a magyar és mind a külföldi vendégek is megtalálhatják a számukra legkedvesebb szolgáltatást, legyen az smink, frizura vagy kényeztető kozmetikai kezelés. A szalon sminkes csapatával karöltve sminkelünk olyan neves rendezvényeken, mint az Operaház éves eseményei vagy Magyarország legrégebbi, ma is működő divatrendezvény-sorozata, a Budapest Fashion Nights.

A társasági eseményekre, divatbemutatókra és fotózásokra készített sminkes munkák mellet számos versenyen vettem részt az évek során. Az egyik legemlékezetesebb számomra ezek közül a MOSZI Budapest Open országos sminkbajnoksága volt, ahonnan elhozhattam a győztesnek járó serleget Csajkovszkij - Hattyúk tava ihlette sminkkreációmmal.

Salon - Slide 1